Du är här:Start > Gudstjänster


Filadelfia är hela familjens kyrka, här finns något för både stora och små. Dessutom brukar många olika nationaliteter vara representerade på söndagen i kyrkan. Vi brukar skämtsamt säga att Filadelfia är inte en nationell, utan en internationell kyrka. Du behöver inte vara skriven medlem för att känna Dig hemma. Vi vill att Du skall veta att det går an att komma och lyssna till Guds Ord och lovsången och uppleva vad det kan ge just Dig. Vi ser att fler och fler väljer att komma och dela gemenskapen och den goda atmosfären med andra i Filadelfiakyrkan.

Barnkyrkan

I Filadelfia firar vi alltid "Celebration" för hela familjen, även sommartid. Det innebär att det går alltid bra att ha med barnen till kyrkan. Den första delen av mötet lovsjunger vi tillsammans. När det sedan är dags för predikan och undervisning går barnen med sina ledare till "Barnkyrkan". Där är det alltid spännande aktiviteter för barnen. Du kan med trygghet ta med eller lämna dina barn till "Barnkyrkan" Om ditt barn behöver barnpassning så behöver kanske en förälder följa med till "Barnkyrkan", detta går alldeles utmärkt. Välkommen hela familjen att fira gudstjänst.

Tolkning vid varje gudstjänst

Eftersom Filadelfia är en internationell kyrka med många olika nationaliteter så är vår ambition är att varje besökare ska få ut så mycket som möjligt av ett möte i Filadelfia. Med tanke på detta så tolkar vi predikan till engelska och spanska. Du kan lyssna på ditt eget språk med en liten hörlur som vi tillhandahåller.

Känn dig riktigt välkommen att fira gudstjänst i Filadelfia.

Mer under denna avdelning